kreativ

kreativ

Om Kreativ

Här på "Kreativ" kan ni följa mig och vad jag har för mig i min vardag. Det blir mycket sytt till lilla Iris och annat spännande pyssel.
Är du intresserad av att beställa kläder eller vill titta i min shop, gå till shop.baray.se

En välbehövlig utflykt

Lisa i NaturenPosted by Lisa 21 Oct, 2013 11:45
Att vara hemma med en bebis är fantastiskt mysigt. Men kan också bli lite tungt i längden. Man blir liksom lite fast. Det är svårt att hitta en lagom balans mellan att komma ut och hitta på saker och att vara hemma i lugnet. För oss har det blivit för mycket av båda delarna i olika perioder. Under veckan som gått blev det för lugnt. Jag kände mig instängd, behövde få intryck! Då tog vi tag i saken och åkte på en utflykt till Varberg. Först lite tittande i affärer. Sedan picknick vid havet. Vi hade gjort i ordning bästa mackorna. Hembakade surdegsciabattor med kycklingfilé, mozarella och pesto mm. Mums. Det var lika rogivande och batteriladdande som det ser ut.
Dock börjar det krypa i kroppen på mig igen, då helgen inte riktigt blev som vi hade tänkt. Stackars Robin åkte på en blindtarmsinflammation och behövde opereras natten till lördag. Så jag har fått ta hand om en man, en bebis och ett hem så gott jag har kunnat själv några dagar nu.
För att komma hemifrån lite i alla fall, blir det ett besök hos Iris kusiner idag.

  • Comments(1)//kreativ.baray.se/#post97

God morgon

Lisa i NaturenPosted by Lisa 12 Oct, 2012 08:55
Vilken vacker morgon! Jag har precis varit ute på min morgonpromenad. Tog med kameran som sällskap idag, då min ordinarie promenadkompis behövde sovmorgon (vilket hon verkligen förtjänade!).

Jag tycker höstmorgnar som denna nog nästan är de finaste. Solen skiner, och allt är täckt av ett glittrande lager frost.Nu ska jag äta frukost och sen cykla till jobbet. Jag hoppas det blir en bra dag...
  • Comments(1)//kreativ.baray.se/#post6