kreativ

kreativ

Om Kreativ

Här på "Kreativ" kan ni följa mig och vad jag har för mig i min vardag. Det blir mycket sytt till lilla Iris och annat spännande pyssel.
Är du intresserad av att beställa kläder eller vill titta i min shop, gå till shop.baray.se

Kalasbyxor

Lilla YPosted by Lisa 24 Nov, 2013 12:46
Vissa tycker att jag är lite smått tokig, och det kanske ligger något i det. Jag har stickat kalasbyxor till Iris. Det har tagit sin tid med små stickor och tunt garn. Jag fick lägga i en extra växel i slutskedet för min lilla flicka växer fortare än jag hinner med. Igår stickade jag den sista foten och fäste alla trådarna. Så Iris fick bli kalasfin i sina nya kalasbyxor, då vi på kvällen åkte på hennes farbrors 25-årskalas. De satt som en smäck och hon fick många komplimanger.
Annars har veckan inte riktigt blivit lika produktiv som jag kanske hade tänkt. Början av veckan spenderade jag i sängläge, då jag råkat göra illa ryggen. Mot slutet av veckan började den bli bättre. Då var vi istället väldigt sociala, med besök hit och dit, fast mest hit. Väldigt mysigt! Idag skall jag nog klippa ut några pyjamasar till pluttan, Robin har hintat om att det behövs länge. Och fötter på har han beställt.

  • Comments(1)//kreativ.baray.se/#post104