kreativ

kreativ

Om Kreativ

Här på "Kreativ" kan ni följa mig och vad jag har för mig i min vardag. Det blir mycket sytt till lilla Iris och annat spännande pyssel.
Är du intresserad av att beställa kläder eller vill titta i min shop, gå till shop.baray.se

Uggle-pyjamas

Lilla YPosted by Lisa 25 Nov, 2013 12:46
Igår ritade jag ett nytt pyjamasmönster. Men hann inte längre. Så när Iris somnat för sin förmiddagslur idag, satte jag igång. Men hon vaknade snart igen och hade inte alls lust att somna om. Så jag tänkte väl att det var kört att få sytt en pyjamas idag. Men hon lekte i sitt gym ett tag, och sen satt hon i en babysitter och tittade på och pratade med mig. Så jag fick sytt den i alla fall. Skönt att man kan få gjort saker fastän man är ensam hemma och bebisen är vaken!
När den var färdig provade jag den direkt. Den satt väldigt bra och var lagom stor, hon har lite att växa i. Måste säga att jag börjar närma mig den perfekta pyjamasen. Denna sydde jag utan dragkedja, med fot och knäppning i grenen. Dragkedja är såklart väldigt smidigt, men jag tycker, även om man syr skydd för den, att det blir obekvämt för Iris. Plus att om pyjamasen är lite för stor så bubblar den sig upp mot hennes ansikte. Så detta var en bra lösning jag kom på. Får se vad Robin säger när han kommer hem från jobbet.

Nu ligger hon och sover i sin nya pyjamas fastän att det är mitt på dagen. Själv har jag inte heller klätt mig än. Ska väl passa på att göra det nu och laga till lite lunch. Jag hoppas på en eftermiddagspromenad i det fina vädret senare...

  • Comments(5)//kreativ.baray.se/#post105