kreativ

kreativ

Om Kreativ

Här på "Kreativ" kan ni följa mig och vad jag har för mig i min vardag. Det blir mycket sytt till lilla Iris och annat spännande pyssel.
Är du intresserad av att beställa kläder eller vill titta i min shop, gå till shop.baray.se

Muggkaka

Lisa BakarPosted by Lisa 08 Jan, 2014 20:01

Jag sitter och smaskar på en muggkaka. Såg receptet på mjölkpaketet när vi åt kvällsmat idag, och kände mig sugen att testa. Den blev ganska svampig i konsistensen och även något övergräddad. Lite för mycket kakao också. Men helt okej för lite enkelt och snabbt kvällsfika.

Idag har vi äntligen fyllt på kylskåpet som ekat tomt sen helgerna och planerat mat för en vecka. Köpte en söt liten stickad kofta till Iris på rea med.

Jag har redan börjat jobba, inte helt enligt mina planer. Men ibland får man helt enkelt bara följa med vinden. Det är spännande och väldigt utmanande. Men som tur är kan jag göra det mesta hemifrån. Så vi får se hur det går att pussla ihop med livet i övrigt, Iris, hem, vänner, träning, sy... Ja allt det där som jag vill hinna med. En sak har jag i alla fall bestämt. Det är att jag inte MÅSTE sy alla Iris kläder längre. Det skall vara roligt och inte bli en stress. Därför köpte jag den lilla koftan som ett statement. Men det mesta vill jag gärna sy i alla fall... Vi får väl se vad som händer!

Nu ropar Iris på mat. Skall bädda ner oss i sängen och mysa...

  • Comments(2)//kreativ.baray.se/#post111