kreativ

kreativ

Om Kreativ

Här på "Kreativ" kan ni följa mig och vad jag har för mig i min vardag. Det blir mycket sytt till lilla Iris och annat spännande pyssel.
Är du intresserad av att beställa kläder eller vill titta i min shop, gå till shop.baray.se

Jordgubbar X5

Lisa BakarPosted by Lisa 28 Jun, 2014 20:35
Idag drog jag med min lilla familj på jordgubbsplock denna regniga dag. Som tur var, var det mest uppehåll under själva plockningen. Vad jag ser framemot när Iris kan delta lite mer aktivt i aktiviteter som denna. När hon har en liten spann och "hjälper till". Med största sannolikhet kommer hennes spann mest innehålla omogna eller fula jordgubbar och röda spår på kläder och munnen kommer att tala för sig själva. Fy vad underbart det blir! Jordgubbar är nästan det enda som Iris med glädje äter förutom sin modersmjölk, än så länge. Så jag gissar att det blir en favorit. Idag lekte hon och Robin mest i bilen, och jag fick plocka på. 6 kg blev det. Väl hemma hade jag världens inspiration. Och turligt nog sov båda två en stund, så jag fick dra igång mina projekt ostörd. Nu är jag färdig, bara ett gäng jordgubbar som skall frysas in är kvar.


Resultatet:
Jordgubbssaft
Jordgubbssylt
Jordgubbsglass
Torkade jordgubbar (här visas bara första försöket, ett helt kg skall torkas över natten)
Och alldeles vanliga jordgubbar

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Olli 29 Jun, 2014 14:56

Hej! Jag tänkte just smsa å fråga hur det blev :) ser ju fantastiskt ut!! Hoppas vi ses snart igen :) kramar